Ryggont...

Nu äntligen har jag tagit tag i mina ryggproblem och idag var jag hos en kiropraktor i Malmö.
Det såg tydligen inte så bra ut... Han knäckte lite och det kändes faktiskt bättre efteråt. Men han ville att jag skulle komma dit 3 gånger nästa vecka...och vi lyckades faktiskt boka in alla tre gångerna också... Hoppas det hjälper så jag kan bli av med det...

Har även varit i Kävlinge och fikat med Camilla och Jossan, kul att träffa er! :) Sen har jag varit iväg hela dagen med Sabine...Nova, Willy´s, Mediamarkt... ja.. överallt känns det som :)

Och nu är jag så jäkla trött så ska nog gå och lägga mig snart :) Annica ville ha med mig ut och gå imorgonbitti så då får man ju vara utvilad ;)

Imorgonkväll blir det fest - Annica fyller 25 på söndag!!! Kommer bli skoj! :D

Påskhelgen...

Det har minst sagt varit fullt upp hela helgen... Känns som om jag hade behövt en månad för att vila upp mig...Men iaf, i torsdag direkt efter jag kom hem från jobbet stack jag och Annica till Fredde och Camilla på fest. Satt och sjöng Singstar till 03 på natten! Shit vilket roligt spel... måste köpa :)

  

Fredag var jag ledig... så då stack jag till Burlöv Center och träffade Camilla som är hemma från Abu Dhabi. Blev fika och shopping! Och jag kunde passa på att fråga henne en massa om jobbet... perfekt! Vill åka ännu mer nu... låt det komma igång snart! Orkar inte vänta längre... På kvällen blev det ännu en fest, denna gången hos Anna och Kalle i Kävlinge. Trevligt det med :) Skjutsade Annica och Sabine ner till stan för dom skulle ut och festa men jag åkte hem och sov 5 timmar innan jag skulle upp och jobba igen.

Åkte fram och tillbaka till Göteborg och mamma och pappa följde med mig! :) Det var kul! Så vi åt kinesisk buffé i Nordstan och sen shoppade vi ;) Efter ett tag blev pappa trött så han fick gå till mitt hotell medan mamma och jag fortsatte :) I lördagskväll blev det fest hos Negin som fyllde år... drog med mig Annica eftesom jag inte kände någon där. Men vi stannade inte så länge... Körde hem till Annica och började kolla på nån film men vi var så trötta så jag gick hem och sov!

Skulle ju upp igen i söndags och jobba... Dock inte förrän kl 14 så det var skönt att få sova ut lite. Åkte upp till Stockholm då och när vi kom dit gick jag och en kollega till Kungshallen och åt. Känns som om jag är där var och varannan dag. Men där är så god mat och 15 olika restauranger att välja bland... fast jag äter typ alltid tacos eller nudlar med grönsaker... ;) Tråkig som jag är...ingen variation alls! Igår var det dags att åka hem från Stockholm igen och igårkväll var det påskmiddag hos mormor! Jag kom senare eftersom jag inte slutade förrän 17... men god mat var det...fick med mig hem till lunch idag också! Mums! 

Och idag är det alltså tisdag och min älskade mamma fyller år! GRATTIS! :) 
Jag tvättar för fullt idag...tråkigt. Senare ska jag träffa Camilla igen. Får se vad vi ska göra...om det blir mer shopping eller nåt annat! :) Imorgon blir det upp till Dalarna, Falun igen! Sen är jag ledig fredag, lördag, söndag! SOM JAG LÄNGTAR!!!

Lite nytt...

I natt sov jag i Falun, mysigt att komma dit igen, det var ett tag sen. Dock vänder man upp och ner på hela dagen när man börjar så tidigt...innan kl 08.00 idag hade jag ätit frukost 2 gånger...kanske inte jättenormalt...men gott :D
När vi väl kom till Stockholm vid 09.00 i morse gick jag och min elev en runda i Stockholm... Jag visade henne runt stan och sen hittade vi ett mysigt café där jag hittade ett mega wienerbröd som jag bara var tvungen att ha! Vid 11.30 var det dags att börja jobba igen, denna gången ner mot Malmö och då går det alltid lite lättare! När jag kommer till Malmö ringer Sabine och säger att hon kan hämta mig... Supersnällt! Så vi körde hem till mig och lagade mat... mums! Det är också idag som jag fick reda på att Sabine har TRÄTOFFLOR!!! Kan det bli roligare :D Ännu roligare när hon sa att hon skulle köpa nya nu till sommaren... blommiga!!! Haha! Nu ikväll har Kubbe o Jögge varit här, dom köpte med sig chips och dippa och popcorn... mums! Kubbe var så snäll...diskade ALL MIN DISK! Vilken kille! :) Han fick kanske lite dåligt samvete för att han kletade en massa dippa i mitt huvud... sjukt äckligt. Fick in i näsan och allt.. Snacka om att jag ska ge igen ;)  

Annars då... vi firade Josse och Sabine i lördags. Det var trevligt med mycket god mat! :) Sen var jag taxi till folket som skulle vidare ut i Malmö! Jag körde dock raka vägen hem och sov...var iofs inte hemma förrän 02.30 fastän jag inte var ute! I söndags var jag så himla trött och vaknade inte förrän Sabine ringde och väckte mig vid 11.30 eller nåt... 

Imorgon ska jag upp till Stockholm igen... Jag och några kollegor ska se om vi kan få biljetter till Raw Comedy Club, Stand Up på Blue Moon Bar i Stockholm! Hoppas hoppas! Björn Gustavsson är med.. Jag vill så gärna dit!!!


Ha det bra!!




 


Josse och Sabine 22 år :)

Grattis till er mina gummor :) Hoppas ni har haft en bra dag! <3


Hurghada, Egypten

Då har man kommit hem från en vecka i Hurghada, Egypten. Vi har haft det jättebra, varmt och skönt! 30 grader och sol varje dag, man kan inte klaga ;) Kändes lite surt att komma hem till kalla Sverige igen! Under denna veckan har vi hunnit med en jäkla massa... här kommer lite info om vad vi har gjort ;)

I söndags/måndags åkte vi iväg på en bussresa till Kairo för att kolla på pyramiderna, sfinxen och Egyptiska museet. Var även på en parfymeria, en papyrusfabrik och världens 3:e största bazar! Det var häftigt att få se pyramiderna och allt det andra, men det var en lång dag så man blev ganska trött! Vet inte om jag hade gjort om det, det var drygt att sitta på en buss i 7-8 timmar enkel väg. Har aldrig sovit så dåligt någonsin... Spännande att få se lite av Kairo också, så stor skillnad på folket där. På vägarna kunde det komma en person i en skitdyr och snygg bil, och bredvid en som bara hade en åsna att ta sig fram med...




Nästa utflykt var till en paradisö - Mahmya! Gud vilken underbar ö! Hade lätt kunnat flytta dit! ;) Klarblått/grönt vatten, vit sandstrand och inga jobbiga försäljare på stranden. Därifrån åkte vi ut med en båt till ett korallrev och snorklade - så himla fint! Åt en supergod lunchbuffé på ön och sen spelade vi beachvolleyboll! Shit vad kul... även om man inte är världens bästa på bollspel så fick jag till några bra slag, och mitt lag vann ;)


 
I fredags var det dags att ta sig ut i öknen, åkte jeep från Hurghada. Han körde på som bara den och man hoppade upp och ner över alla guppen i öknen! Vi besökte ett beduinläger och guiden berättade om hur de lever där. Riktigt intressant. Just det beduinlägret vi var på lever på turismen så man fick chansen att köpa lite olika saker som dom har gjort. Jag köpte tre armband, jättefina! Sen fick alla testa på att rida dromedar, det var kul! :) Sen var det dags att köra fyrhjuling och det var nåt av det roligaste jag gjort... gasade på som fan över alla gupp! :D Men man var tvungen att köra i ett led så gick inte att köra så fort alltid =/ När det började närma sig kvällen åt vi middag ute i öknen och fick se när beduinerna hade "fest". De sjöng och dansade... häftigt!!!



Förutom detta har vi legat på stranden och latat oss och shoppat en massa ;) Riktigt billigt var där! Har inte hunnit sticka ut och festa ens... denna veckan har gått så fort! :) Men det gör inte så mycket, det var inget partyställe precis! Vi blev vän med en försäljare på stranden, Sherif - helt underbar kille, kommer sakna honom! Var ute och åt tillsammans...och han fixade vår ökensafari billigare ;) Han hjälpte också oss att pruta ner på det vi ville köpa...så det var bra att ha honom med sig :)



Har blivit en hel del roliga kommentarer under veckan också... Den bästa är nog att en kille undrade om jag var Kristians dotter...mohahaha! Som jag garvade åt det! :D Sen en av hotellpersonalen undrade om Sabine var gravid...haha. Det var också jäkligt kul! Alla kallade mig och Sabine för Shakira hela tiden... Och sen undrade dom om vi var systrar... :D Och Kristian blev kallad casanova och rambo.... hahahaha! Och när jag, Sabine och Kristian gick nånstans så skrek dom "Lucky man" hela tiden eftersom han gick med två tjejer... ;)

Vi har filmat den bästa videon någonsin och det är när Sabine ska berätta för Sherif när hon tappade sin snorkel i havet (på engelska då)... ni måste höra! En blandning mellan svenska och engelska... Jag har aldrig skrattat så mycket! Förutom när det då hände när vi var ute på Mahmya... - Guiden (en svensk kille) hade precis berättat för alla att hålla i sina saker så att dom inte försvinner för då får man betala. Så vi tog på oss våra simfötter och hoppade ner i havet. Där skulle vi ta på snorkelglasögonen (eller vad det nu heter) och den man andas i. Bara det att Sabine trodde att snorkeln flöt så hon bara la den i vattnet medan hon tog på sig glasögonen. Och den sjönk ju såklart. Och då skriker denna tjejen framför två fulla båtar med turister "GUIDEN, MIN SNORKEL SJÖNK"... och jag bara garvade, kändes som om jag höll på att drunka så mycket jag skrattade... Och innan detta hade guiden och Kristian suttit och skrämt upp henne om att det fanns hajar i vattnet... Låter kanske inte så kul för er som läser men det var riktigt kul. Alla bara garvade :D

En toppen vecka har det varit men nu är det tillbaka till verkligeheten... :)


Egypten here we come :)

Seees om en vecka ;)


RSS 2.0